Miljöventilation blir en del av Instalco

Miljöventilation blir en del av Instalco

Det står nu klart att Miljöventilation blir en del av Installationskoncernen Instalco. Genom förvärvet blir Instalco mer heltäckande längs norrlandskusten. 

- Sundsvall och den delen av östkusten har länge varit en vit fläck för oss. Med Miljöventilation tar vi plats i ett viktigt geografiskt område och på en spännande marknad. Inom ventilation börjar vi nu täcka större delar av de viktiga marknaderna i norr och etableringen i Sundsvall är ett första steg i ambitionen att bli multidisciplinära i området, säger Johan Larsson, affärsområdesansvarig för Instalco Norr.

Miljöventilation täcker de flesta behov inom luftbehandling och styr- och reglerteknik främst för vårdlokaler, skolor, kontorsfastigheter, affärslokaler samt övriga offentliga och kommersiella lokaler. Vi arbetar i första hand i Sundsvall men även i området kring Härnösand, Kramfors och Sollefteå. 

- Vi har alltid haft kunden i centrum och att bli en del av Instalco kommer att både gynna oss och våra kunder. Vi ser fram emot att ta del av nätverket i Instalco och sprida verksamheten längs Norrlandskusten, säger Ulf Hallvede, vd i Miljöventilation.